This is a free Purot.net wiki
  • View:

Oppimisympäristön elementit

Discuss & brainstorm

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.

Kieltenopetuksen virtuaalikielistudio.TKI: Jos yritykset käyttävät virtuaalisia välineitä - tietosuoja tärkeä. Tekijänoikeuskysymys tki-työssä - IPR-oikeuksien valvonta proaktiivisesti. Tarkoituksenmukaisia välineitä - työkalut uusiutuvat koko ajan. Sosiaalisen median käyttö-ohjeet huomioitava.
anonymous   (23.05.2012 15:16)
 

Käyttäjätunnusten hallinta tärkeää - tällainen ohjelma käyttöön. Verkko-opiskelijoiden pitää päästä kiinni eri ohjelmistoihin: etäkäyttö. Ohjelmisto käyttöön terminaaliserverin kautta - opiskelijat kiinni Oamkin virtuaalitietokoneeseen. VPN:n käyttö. Ohjelmien Trial versio käyttöön.
anonymous   (23.05.2012 15:08)
 

Vuorovaikutuselementit: mobiililaitteet, tabletit - liisaus? Opiskelijoiden omat koneet ja niiden erilliset järjestelmät. Langaton verkko kuntoon. Ymmärrystä / koulutusta siitä mihin mitäkin voi käyttää. Oppimisympäristön käyttö ja suunnittelu vaatii luovuuttaa. Opiskelijat - kuinka vastaanottavaisia uusien laitteiden ja ratkaisujen suhteen. Ryhmäytyminen ja tiimityöskentely, tärkeää, jotta lähtevät mukaan työskentelyyn. Ei välineistä itsetarkoitusta.
anonymous   (23.05.2012 15:02)
 

Luokkatila ja sen välineet; vierailut työpaikoille, asiantuntijavierailut tunnille tai verkko-opintojaksoille, työharjoittelu työpaikoilla. Oiva: hieman keskeneräinen, vaikka siinä on potentiaalia; Moodle ja Optima - eivät mahdollista kaikkea mitä opettaja haluaisi toteuttaa. Tähtimalli olisi hyvä mutta vaatii runsaasti perehtymistä. PBL - verkossa kiinnostava idea. Teknologian - ennen kaikkea verkkoyhteyksien pitää toimia varmemmin. ATK-tuki valmius aina kun on opetusta - oppimistukikeskus!
anonymous   (23.05.2012 14:53)